Intermedierea produselor și serviciilor

Intermedierea produselor și serviciilor a avut loc din cele mai vechi timpuri. Astăzi considerăm că a intermedia produse și servicii este de bun augur pentru antreprenoriatul românesc și nu numai.

Intermediere negociere contracte comerciale

GeoFin poate fi intermediarul tău în momentul negocierii de contracte comerciale. Unele contracte comerciale sunt întocmite astfel încât beneficiarul să nu-i acorde atenția cuvenită anumitor aspecte deosebit de importante. A omite anumite mențiuni în procesul de negociere a contractelor comerciale poate conduce la pierderi semnificative în viitor. De aceea, dacă consideri că v-am putea fi de folos în negocierea contractelor comerciale, nu ezita să ne contactezi.

Intermediere produse și servicii bancare

Într-o măsură mai complexă, este întâlnită situația în care un antreprenor are nevoie să contracteze produse și servicii bancare. GeoFin îți poate oferi soluții financiare adaptate afacerii tale la pachet cu diminuarea cheltuielilor cu dobânzile și comisioanele bancare.

În calitate de consultant financiar, îți putem efectua o analiză financiară performantă a datelor firmei și îți putem propune soluții financiare de îmbunătățire a indicatorilor financiari astfel încât afacerea ta să devină eligibilă pentru contractarea unui credit bancar, linie de credit sau oricare produs sau serviciu bancar.

Intermediere în comerțul național și internațional

Deseori, ca antreprenori, avem nevoie de o ofertă bogată a produselor și serviciilor pentru a ne decide și a intra în posesia celor mai potrivite produse sau de a beneficia de cele mai adecvate servicii. Timpul este prețios, iar o alternativă ar fi să apelați la serviciile de intermediere în comerț de la GeoFin pentru a primi oferta comercială cu cel mai bun raport de calitate/preț.

Vom reveni într-un alt articol în care vom prezenta serviciul de comandare a produselor din UE sau din afara UE prin intermediul GeoFin.

Pentru a consulta întreaga gamă de servicii GeoFin, vă rugăm să dați click aici.

Sper că v-am convins și vă așteptăm să ne contactați!

 

Toate cele bune,

Geo

Consultant financiar & Consultant în afaceri