Termeni si conditii

Site-ul https://www.geofin.ro/ este deținut de societatea comercială Inginerie și Management Financiar SRL numită în continuare GeoFin (CIF RO39994894, ROONRC: J22/2729/2018) cu sediul social în Valea Adâncă, comuna Miroslava, str. Veche, nr. 73A, et. 1, ap. 16, camera 1. Firma își desfășoară activitatea economică atât în afara sediilor proprii și/sau la beneficiari, cât și la punctul de lucru din Iași, Bld. Nicolae Iorga, nr. 12A, et. 2, birou 7 (interfon 07 geofin.ro) – Clădirea AutoRacemi.

Accesarea sau utilizarea site-ului https://www.geofin.ro/ precum și a serviciilor de pe acesta presupune consultarea și acceptarea de către client/utilizator a site-ului, numit în continuare Utilizator a condițiilor generale de utilizare care vor fi descrise în Termeni și Condiții de mai jos și a Politicii de confidențialitate.

Orice modificare a datelor de pe acest site va fi efectuată fără o notificare prealabilă a utilizatorului site-ului, iar toate informațiile regăsite în Termeni și Condiții sunt actualizate, cu excepția de forță majoră, așa cum este definită în legislația românească.

SERVICIILE GEOFIN.RO

Art. 1 În secțiunile site-ului sunt regăsite detaliat serviciile furnizate. Toate serviciile au opțiunea a fi contractate printr-o solicitare de ofertă. De asemenea, personalizat, pentru anumite servicii există posibilitatea de a fi achitate online de către utilizator, introducând datele cardului bancar pe pagina euplatesc.ro pe care veți fi redirecționați. Pe site-ul https://www.geofin.ro/ NU vi se va solicita și nici NU se va stoca niciodată datele referitoare la cardul utilizatorului. Cu acordul utilizatorului, în urma convorbirilor telefonice sau a corespondenței pe e-mail/sms/mesaj WhatsApp, se poate pune la dispoziție un link de plată care-l va redirecționa pe pagina euplatesc.ro pentru a introduce datele cardului și a confirma plata. În secțiunea Cum plătesc se regăsesc și celelalte modalități de plată a serviciilor. Toate detaliile regăsite la serviciile respective completează prevederile din Termeni și condiții.

Art. 2 Pentru a fi programat la o discuție telefonică ori la biroul de la punctul de lucru, în cazul în care se achită online serviciile, utilizatorul va fi contactat telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp posibil sau în maxim 3 ore în timpul programului de lucru (Luni-Vineri, în intervalul orar 8:30-17:30) și doar în zilele declarate ca fiind lucrătoare în sistemul privat. În situația în care pentru a respecta condiția de a fi contactat în maxim 3 ore ar presupune ca utilizatorul să fie contactat în afara programului de lucru, de cele mai multe ori, va fi luată legătura cu utilizatorul în următoarea zi lucrătoare, până la ora 10, cel târziu. Programarea va fi înregistrată în cel mai scurt timp posibil, dar în maxim o zi lucrătoare (24 ore) de la plata serviciilor.

Art. 3 Pentru situația în care serviciile sunt achitate prin celelalte modalități, utilizatorul este rugat, în vederea urgentării programării, să ne contacteze pe oricare dintre canalele de comunicare puse la dispoziție în secțiunea de contact a site-ului https://www.geofin.ro/.

Art. 4 Serviciile de „consultanță de 2 ore/3 ore/4 ore” în caz de utilizare parțială se pot folosi la următoarele consultări în cel mult 90 de zile calendaristice din momentul plății acestora. Cu titlu de exemplu, în situația în care din cele 3 ore de servicii de consultanță achiziționate, discuția are o durată de 1 oră și 20 de minute, se reportează pentru discuțiile ulterioare servicii de consultanță de 2 ore. Însă, pentru același exemplu, dacă discuția are o durată de 1 oră și 40 de minute, se reportează pentru discuțiile ulterioare servicii de consultanță de 1 oră.

POLITICA DE RESTITUIRE A SUMELOR ȘI GARANȚIA CALITĂȚII SERVICIILOR OFERITE

Art. 5 La solicitarea scrisă a utilizatorului, sub forma unui e-mail, sms sau mesaj pe WhatsApp, pentru serviciile neutilizate/anulate sau în caz că există nemulțumiri argumentate pentru serviciile primite, vi se vor restitui sumele achitate sau diferența, după caz, în contul bancar (IBAN) furnizat de dvs., în maxim 5 zile lucrătoare și bancare în România. Nu ne asumăm răspunderea pentru cazul în care primim de la client/utilizator de site un cont bancar (IBAN) care ar aparține unei alte persoane fizice sau juridice.

RĂSPUNDEREA JURIDICĂ

Art. 6 Deținătorul site-ului https://www.geofin.ro/ și administratorul societății care deține site-ul nu vor fi făcuți responsabili pentru implicațiile financiare, fiscale sau de oricare altă natură și nici nu i se vor cere despăgubiri ca urmare a punerii în practică de către clienți a recomandărilor/opiniilor primite în urma serviciilor contractate.

TESTIMONIALE

Art. 7 În secțiunea de testimoniale deținătorul site-ului va posta testimoniale doar cu acordul verbal sau scris al persoanei semnatare. 

ASOCIEREA CU ALTE MĂRCI SAU LOGO-URI ALE SOCIETĂȚILOR COMERCIALE

Art. 8 Pe site-ul www.geofin.ro veți regăsi și mărci sau logo-uri ale societăților comerciale. Acestea vor fi postate numai cu acordul verbal sau scris a administratorilor respectivelor firme.

LITIGII

Art. 9 Orice litigiu va fi soluționat pe cale amiabilă în maxim 7 zile lucrătoare, altfel soluționarea va fi de competența camerei de arbitraj sau a instanței competentă, arondată sediului social al deținătorului site-ului.