GeoFin oferă o gamă largă de servicii:

Optimizare fiscală

Respectând reglementările legislative, GeoFin îți poate recomanda măsuri care reduc costurile fiscale ale afacerii tale. Contactează-ne!

Intermediere negociere contracte comerciale

Dorești să închei un contract comercial cu un potențial partener de afaceri? GeoFin îți este alături! Nu ezita să ne contactezi!

Intermediere produse și servicii bancare

Ai nevoie de un credit bancar, o linie de credit sau oricare alt produs sau serviciu bancar pentru firma ta? Sau pur și simplu, dorești să diminuezi cheltuieli cu dobânzile și comisioanele bancare? GeoFin îți oferă soluții. Contactează-ne!

Intermediere în comerțul național și internațional

Ai nevoie de anumite produse din România sau din alte țări? GeoFin se poate interesa pentru tine și îți va pune la dispoziție oferta comercială potrivită. Contactează-ne!

Import-export din afara UE

Dorești să comanzi produse din afara UE? Nicio problemă, GeoFin le poate procura la prețul potrivit! Contactează-ne!

Achiziții-livrări în UE

Dorești să comanzi produse din UE? Nicio problemă, GeoFin le poate procura la prețul potrivit! Contactează-ne!

Servicii de contabilitate și resurse umane (recomandare*)

Ai nevoie de servicii de contabilitate și de resurse umane sau dorești să-ți optimizezi costurile cu serviciile de contabilitate? GeoFin îți poate recomanda societatea de contabilitate potrivită afacerii tale. Contactează-ne pentru detalii!

Servicii de înființări/mențiuni societăți comerciale (recomandare*)

Îți dorești să îți deschizi propria firmă sau să efectuezi modificări la actuala societate comercială, GeoFin îți poate da o recomandare! Contactează-ne pentru detalii!