Afacerea la început de drum și nu numai…

Toți avem idei și toți avem impresia că le știm pe toate. Constatăm cu timpul că nu e chiar așa. Suntem de cele mai multe ori puși în ipostaza de a lua decizii dificile, dar de cele mai multe ori, cu rezultate bune.

Așa e și-n afaceri. Dăm impresia că le cunoaștem, că am trecut prin multe. În schimb, uităm să aplicăm un principiu din lumea occidentală. Fiecare persoană este specializată în domeniul său! A cheltui puțin acum, va însemna ca pe viitor să pierzi mult mai mult.

Acum, pe noul drum, am avut de luat prima decizie în calitate de viitor antreprenor. Multe persoane preferă să înființeze firma mergând direct la Registrul Comerțului. Într-adevăr e mai ieftin. Dar de ce să nu faci demersurile foarte bine de la început, de ce „să-ți scape” ceva care te va costa mult mai mult decât ai economisii? Am apelat la o societate de înființări societăți comerciale și pot spune deja că nu regret, economisesc bani.

Alte „economii” preferă unii antreprenori să le facă cu serviciile de contabilitate, SSM/SU+PSI, sau cu serviciile de resurse umane. La început, avem impresia că am economisii, dar ulterior ne întrebăm de ce firma a luat amendă, de ce se plătește atât de mult la stat? Întotdeauna sunt soluții! Doar să fim dispuși să le căutăm.

GeoFin poate recomanda serviciile de înființare societăți comerciale sau să recomande societatea de contabilitate potrivită afacerii tale!

Totodată, GeoFin îți este alături:

  • pentru fundamentarea celor mai bune decizii

sau pur și simplu,

  • pentru confirmarea că deciziile pe care un antreprenor intenționează să le întreprindă sunt necesare și oportune.

Celelalte servicii ale GeoFin le regăsiți aici.

Vă așteptăm să ne contactați!

 

Toate cele bune,

Geo

Consultant financiar & Consultant în afaceri